Tuesday, April 16, 2013

Mimmi Myöhäinen

Olen näköjään aina viime tingassa tai sitten vallan myöhässä, kuten nyt tämän esittelynkin suhteen. Olen siis Pelagia, ihan oikeasti tottelen etunimeä Tea, ja minut löytää usein Ravelrystä. Oma blogikin on, mutta sen päivittäminen on jäänyt jo yli vuoden ajan retuperälle. Neulominen ja virkkaaminen ovat intohimojani, ja kun lankaakin on, on myös jämälankoja. Suuria suunnitelmia kuukaudelle ei ole, mutta epäilen/arvailen, että jotain hauskaa jämälangoista voisi valmistua esimerkiksi veljenpojalle, jolla on ikää vasta vajaan vuoden verran.

Katsotaan nyt sitten, mitä kaikkea saan aikaiseksi. Jämälankoja löytyi hyvin päällispuoliselle etsimisellä kohtuullinen muovilaatikollinen, ja kunhan saan aikaiseksi tehdä syvällisempää etsintää, niitä löytynee vielä toinen mokoma.

2 comments:

Kaye said...

Tervetuloa mukaan =)

MysteryKnitter said...

Nauti jämäkuusta! Sä teet veljenpojalle, mä taas teen serkun tyttärelle. Tyynynpäällisen kaksi ensimmäistä palaa ovat jo matkalla kohteeseensa, mutta lankaa riittää vielä. Sitä paitsi ne kaksi ekaa palaa eivät olisi kuitenkaan olleet kelvollisia tähän, ne kun oli tehty jo kauan ennen tätä.