Monday, April 29, 2013

Jämäraitapipo


Malli: oma
Lanka: Ville ja 7 veljestä
Puikot: 4mm
Koko: aikuisen 104 silmukkaa

Pipoon sain tuhottua kokonaan mustan ja harmaan jämän Villeä ja tuon seiskaveikka -raitalangan. Neljäntenä lankana oli musta seiskaveikka ja sitä edelleen jäi. Langankulutus 53g.

Linkki blogiini

4 comments:

Kaye said...

Harmi kun olikin omalla ohjeella, mun pitäis nimittäin kaverin miehelle joku peruspipo tehdä ja tämä heti näytti semmoselta jota olin ajatellut. Taitaa olla 3o1n-joustinta..? Valtavan hienosti sait värityksenkin kohdilleen!

susamaria said...

No hei eihän se mikään harmi oo, koska kyllähän mä voin kertoa miten tuon tein :)Luo n. 104 silmukkaa (jos lanka on seiskaveikan vahvuista) Alkuun 2o2n- joustinneuletta reunaksi, sitten 3o1n-joustinneuletta niin että kerroksia on n. 45-50 tai siten, että sovitettaessa puuttuu päältä n. kämmenenkokoinen alue. Sitten kavennukset joka toisella kerroksella näin: ensin jokaisesta oikeasta raidasta kavennetaan 2o yht. yhdet silmukat pois -> 2o1n- joustin, seuraavalla kavennuskerroksella taas jokaisesta oikeasta raidasta 2oyht. -> 1o1n. Sitten koko kerros 2oyht ja jatketaan kunnes jäljellä on muutama silmukka, jotka voit vetää yhteen. Toivottavasti sait selvää :)

susamaria said...

Siis kerroksia yhteensä tuo 45-50 alusta lähtien laskettuna.

Tintti said...

:-)

Grammat merkitty!