Sunday, April 14, 2013

Olen kokeillut ja jämäkasasta

Tässä kasa, josta edes osasta olisi päästävä eroon:

Ja tämän ehdin kokeilla jo:

Huomenna alkaa sitten varsinainen jämäily, puikot ja koukut kaakkoon ja kasojen kimppuun!!!

6 comments:

Kaye said...

Siinäpä on kasa kerrakseen :) Luulisi että hieman helpottaa suunnittelua, kun on noin paljon valinnanvaraa. Oletko yhtään punninnut jämiäsi?

Kirsi Järvinen said...

Niinpä...en ole punninnut. Eilen niitä lajittelin ja arvio kieppuu kolmen viiva neljän kilon tietämissä. Ruskeita on pahvilaatikollinen, enkä tee niillä mitään. Mutta katsotaan...

Kaye said...

Oon kateellinen; itse olisin toivonut enemmän ruskeaa mm. vauvan peittoon - etköhän sinäkin niille käyttöä löydä! =)

Puputsi said...

Jämiä voi vaihdella tai lahjoittaa keskenään. Jämien ei tarvitse olla omassa varastossa jämäkuun alkaessa. Lupaava jämäkasa. KirsiJ on aina ollut todella tuottelias jämistelijä, mielenkiinnolla jään odottamaan tämän vuoden saldoa!

Kirsi Järvinen said...

Kiitti Puputsi sanoistasi! Ja Kaye kiinnostaisiko sinua siis ruskeat langat vaikka vaihtaa punaisiin? Tai johonkiin muuhun väriin? En diggaa ruskeasta ollenkaan ja sitä on aina liikaa. Määrä on suurinpiirtein pari kiloa. Äh.

Kaye said...

Meikäläisellä on valitettavan pieni valikoima kun olen niin lyhyen aikaa neulonut: mitään väriä ei ole kovin runsaasti =D Onneksi sinistä nyt sain isoäidin jämävarastosta ja toivon niiden riittävän siihen peittoon. Olisin toivonut omistavani enemmän ruskeaa, alkuperäisvision toteuttaakseni. Mutta näillä on varmaan mentävä =)