Sunday, June 3, 2012

Viimeiset

Oikein esimerkillisesti ilmoitan omat valmistuneet jämätyöni himpun ennen määräajan umpeutumista. ;) Työt on olleet valmiita jo jonkin aikaa ja yksi työ jäi kesken ja toinen toteuttamatta täysin. Mutta täytyyhän sitä olla haasteita myös seuraavaa jämäkautta varten!
Baby bonnet valmistui jo jämäkauden alusta, mutta kuvaaminen jäi, kun pipo oli niin kovassa käytössä. Selkeä hitti siis. Lanka Novita Tennessee ja puuvillalankojen jämiä naamaa varten.

Toinen baby bonnet on ilman korvia ja naamaa, vastasyntyneen kokoa. Menee varmaan vastasyntyneiden myssykeräykseen. Lankana möykkyinen mysteeripuuvilla. Bonneteihin lankaa upposi yhteensä 84 grammaa.

 Innostuin tekemään neulenukella ohuista sukkalankajämistä erilaisia nauhoja tulevaa käyttöä varten. Näistä tulee kaulanauhoja koruihin yms. Lankaa näihin kului 48 grammaa.

Toinen virkattu jämäkassi söi mystisiä akryyli-/puuvillalankoja 84 gramman edestä. Kuvasta ei huomaa, mutta yläreuna on hieman eri sävyinen kuin alareuna, mutta kiva kassi siitä silti tuli.
Nämä norskit kuluttivat ohuita villalankoja 32 gramman edestä. Tehty vastasyntyneen kokoa, todennäköisesti johonkin vastasyntyneiden myssykeräykseen.

Yhteensä viimeisiin töihin kului 242 grammaa. Olisin toivonut kuluttavani jämälankoja enemmänkin, mutta ihan mukava kolo jämälankalaatikkoon tuli, joten pitänee olla tyytyväinen.

1 comment:

KirsiJ said...

Grammat kirjattu!