Friday, June 8, 2012


Matti Myöhäsenä ilmoittelen pari työtä, jotka ovat kyllä valmistuneet jo toukokuun puolella, siis ajallaan Jämäkuuhun. Ovat vain jääneet esittelemättä täällä, kun olen ollut nettipimennoissa mökillä.  Lankamäärät on ilmeisesti jo laskettu, joten nämä jäänevät siltä osin huomioimatta.

 Perussukat 7veikasta, jota kului 120 g.  Ensimmäisen kerran kokeilen leveiden väriraitojen rajaamista yhdellä mustalla kerroksella.  Tykkään, taidanpa ottaa käyttöön jatkossakin. 

Nämä sukat aloitin autossa matkalla mökille. Alunperin tarkoitin nämä Hyvän Mielen Sukat -keräykseen, mutta päätyivätkin lämmittämään omia jalkojani toukokuun lopun koleina päivinä. Keräys tulee kyllä saamaan korvaavat sukat.


Toukokuun viimeisenä ehdin tehdä vielä yhden sytomyssyn TiiQ:n mallia WIBP mukaillen. Lankana Red Heart Cotton, jota kului 45 g.


Kiitos kaikille kanssajämästelijöille ja varsinkin emoille, jotka ovat mahdollistaneet taas meille yhteisen hauskan session.  On ollut mukava tuhota omia jämävarastojaan, joita kyllä riittäisi vielä ainakin yhteen lisäkuukauteen. On ollut myös ilo seurata kaikkia kivoja ja ihania töitä, mitä on valmistunut jämälangoista siellä ja täällä.

No comments: