Sunday, June 3, 2012

Tarkennuksia äänestyksiin

Olen koonnut kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestyksiin ilmoittautuneet työt. Muutamissa oli vielä epäselvyyttä, joista olen jättänyt kysymyksiä kommenttiin. Tarkistakaa siis omat työnne ja vastatkaa mahdollisimman pian, jos olen jonkin kysymyksen kommenttiin jättänyt.

Viimeiset grammatkin on laskettu ja nyt on kaikkien aika tarkistaa omat saldot. Kommentoikaa tähän, jos huomaatte jotain kummallisuuksia.

Palkintojen jako ja loppujuhlallisuudet pidetään, kun kauneimman ja käytännöllisimmän työt on äänestetty.

Sain tässä idean: kiinnostaisiko Ravelrya käyttäviä luoda Ravelryyn jämistely -ryhmä, johon voisi koota ympäri vuoden jämistelyyn liittyviä juttuja ja ryhmässä voisi myös ilmoitella tulevaisuuden jämäkausista ja muista aiheeseen liittyvistä asioista? Vai tuleeko turhaa toistoa blogille? Mielipiteitä ja kommentteja saa jättää tähän postaukseen. :)


13 comments:

KirsiJ said...

Kiitos sinullekin jämäkuukaudesta, toki osallistun vielä äänestykseen. Oli mukavaa ja tunsin itseni tarpeelliseksi, kun sain toimia apulaskijana. Iso kiitos! :)

RyytimaanMinna said...

Moikka moi: Siitä vauvanpeitto postauksesta missä on se mary olki pikku pitsiliinakin, niin vain se peitto ilmoittautuu kaunein ja käytännöllisin äänestyksiin =)

Anonymous said...

PS: Ja olisihan se ympärivuotinen jämistelyryhmä ihan asiallinen, tulee noita jämätöitä muutenkin tehtyä kuin vain jämäkuun aikana =)

t.RyytimaanMinna

Anonymous said...

Jämistelyryhmä Ravelryyn on hyvä idea. Itse seurailen taustalla tätä blogia, mutta jämistelen keskenäni itsekseni sitäkin enemmän :)

Kirsi74 said...

Jämistelyryhmä hyvä idea, mutta jos tänne blogiin sen saisi, kun en kuulu ravelryyn. Kiitokset tästä jämäkaudesta, ekaa kertaa mukana, mutta tuskin viimeistä :)

KirsiJ said...

Onko tämä tyhmä kysymys: Missä voi äänestää?

Iida said...

Mietin just samaa, että alkaako äänestys vasta, kun tarkennukset on saatu, vai olenko vain jotenkin tyhmä enkä löydä äänestyssivua? :D

Puputsi said...

Alotetaan äänestys kun on saatu tarkennukset. Yks vielä puuttuu.

Matleena said...

Pysyvä jämistelyryhmä on hyvä idea, mutta minäkin soisin sen olevan vaikka tämä blogi. Minulla on kyllä R:n tunnukset, mutta eipä siellä tule käytyä kuin jotain tiettyä ohjetta etsimässä.

Puputsi said...

Äänestys on alkanut!


Tähän blogiin en mielelläni ympärivuotista jämistelyä yhdistäisi, koska se hankaloittaa jämäkauden seuraamista. Nythän oikeudet kirjoittaa blogiin on aina poistettu jämistelyn loputtua ja seuraavana vuonna oikeudet myönnetty uudestaan. (Kirjoittajaoikeuksia ei voi myöntää kun 100 kpl kerrallaan.) Blogissa ei myöskään oo niin helppo keskustella niitä näitä, kuten Ravelryssä. Ravelryn huonoja puolia on se, ettei sinne ole kaikilla tunnuksia (tosin nehän saa kuka tahansa, joten sinänsä ratkaistavissa oleva ongelma). Sitä kautta ei ole niin helppo seurata blogikirjoituksia toisten omiin blogeihin.

Elikä tossa mun pohdinnassa ei nyt ollut mitään lopputulemaa, kuhan mietin :D

Puputsi said...

Mietin, että eipä siitä haittaakaan ole, jos Ravelryyn tekee ryhmän. Tutkailin alustavasti noita ryhmän perustamissysteemejä ja sinne tarvitaan vähintään 3 ihmistä perustajan lisäksi. Eli hihkaiskaapa mulle, jos haluatte liittyä jämälankaryhmään (nimi vielä hakusessa). Kertokaa myös, jos haluatte toimia keskustelualueen & ryhmän moderaattorina.

Puputsi said...

Tein nyt Ravelryyn ryhmän nimeltä Jämäryhmä. Sinne saapi liittyä ja jakaa siellä kaikkea jämistelyyn liittyvää.

MysteryKnitter said...

Voi Puputsi minkä teit! Mutta kuten hihkaisin aiemmin, kaikki on hyvin. Tarkoitan jämistelyn grammojen osalta.