Friday, June 1, 2012

Vauvanpeitto ja pieni liina

Nipin napin sain työni valmiiksi. Eilen kauppareissulla virkkasin peiton reunan loppuun ja aamusta höyrytin työn. Tarkoitukseni oli jämäkuun aikana tehdä vaan jotain ihan pieniä töitä, niin kuin niitä joulupalloja... no, niitä en tehnyt ainoatakaan (mutta ehkä teenkin niitä KYHäilyjen merkeissä, sinne ne sopivatkin paremmin kokonsa puolesta).

Mutta jostain syystä innostuin niistä afrikkalaisista kukista ja sitten pikkukeräsistä tulikin vauvalle peitto:Lankoina on käytetty mm. Novitan Florica, Wool ja Nalle lankoja, Kangasaitan Sukkislankaa, Shoeller&Stahl lankoja. Virkkuukoukku oli nro 3. Peiton koko on 63 cm x 69 cm ja lankoja kului siihen yhteensä 318 grammaa.

Sitten vielä tämä pieni liina, jonka virkkasin Novita Kotiväki -langasta, samasta josta tein joku aika sitten keittiöömme verhot. Ajatuksena oli virkata pitkä kaitaliina ruokapöydälle, mutta en ole jaksanut hakea lisää lankaa jatkaakseni työtä. Sitten keksin, että ehkä teenkin tabletit, enkä mitään kaitaliinaa. Langankulutus tähän 52 grammaa.

Kiitos taas kivasta jämäkuusta, ehkäpä taas ensivuonna tavataan... en saanut vieläkään kaikkia nöttösiäni käytettyä, mutta sentään reilut 400 grammaa sain kulumaan ja teidän kivoista töistänne sain ideoita jatkoon.

Terkuin;


4 comments:

KirsiJ said...

Grammat kirjattu!

Mrs.Marple said...

Tuo peitto on niin hieno!

susamaria said...

Peitto on upea!

Puputsi said...

Aivan upea tuo peitto! Onko tarkoitus osallistua kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestyksiin peitolla, pöytäliinalla vai molemmilla molempiin kategorioihin? Vastaathan pikaisesti, että päästään aloittamaan äänestys.