Sunday, June 24, 2012

Palkintojenjako 2012

*rumpujen pärinää ja muita jännitystä lisääviä äänitehosteita*

On aika julistaa eri kategorioiden voittajat.

Yhteensä koko jämistelyjoukkomme muunsi jämälankaa ihaniksi neuleiksi 523 lankakerän edestä. Aikamoista! Eniten saldoa kartutti LeaP, jonka kulutussaldo oli huikea 2 126 grammaa! Toiseksi eniten jämälankoja kulutti Kirsi74 (1 610 g) ja kolmanneksi eniten Nipi (1 557 g). Koska tällainen määrä varmasti on jättänyt kolon lankavarastoon, saa eniten kuluttanut palkinnoksi lankaa emännän varastoista. LeaP, laita siis osoitetietosi minulle maililla puputsi @ mbnet (piste)fi niin pistän paketin tulemaan.

Kauneimman kategorian töitä oli paljon ja äänet jakautuivat tasaisesti, mutta töistä muodostui kuitenkin selkeä top 3. Muut työt jäivät äänisaaliissaan alle 10 ääneen. Kauneimman työn äänestyksen voitti PäiviH:n kämmekkäät hurjalla 19 äänellä.Toiseksi tuli Ryytimaan Minnan vauvanpeitto 14 äänellä ja kolmanneksi työksi äänestettiin PäiviH:n Blues-sukat 12 äänellä. PäiviH, ota yhteyttä Puputsin Puotiin asiakaspalvelu @ puputsinpuoti.com saadaksesi palkinnon.

Käytännöllisimmän työn äänestyksessä oli aivan selkeä ääniharava, joka nappasi ykkössijan: Inkerin Johtokukat keräsivät kaiken kaikkiaan 26 ääntä, joka taitaa olla kaikkien aikojen suurin jämistelyäänisaalis! Ideaa kehuttiin tarpeelliseksi ja käytännölliseksi. Monelle äänestäjälle idea meni suoraan "pakko toteuttaa" -listalle. Toiseksi tuli käytännöllisimmän työn kategoriassa tuli Emilian karvahattu 16 äänellä ja vain yhden äänen erolla eli 15 äänellä kolmanneksi tuli Raidan vapaastivirkattu tyyny. Inkeri, ota yhteyttä Peikonpoikaan paivi @ peikonpoika.com saadaksesi palkinnon.

Kaikkia jämälankasukkia tehneiden kesken arvottiin Pata-Noita -lankakaupan lahjoittama Malabrigon Lace Sock -vyyhti. Onnetar (eli Puputsin mies, joka huikkaili numeroita sohvalta) suosi Tingelstiinan junasukkia. Ota yhteyttä ilse.palmunoksa @ pata-noita.fi saadaksesi palkinnon.

Tänä vuonna jämistelyyn sai osallistua myös erilaisilla nauha- ja nyöritöillä. Näiden tekijöiden kesken arvottiin Mari Voipion lahjoittama palkinto. Onnetar suosi LeaP:n neulakintaita. Ota yhteyttä Mariin saadaksesi palkinnon lucet ( at ) lucet . fi

Kaikkien jämäkuukauteen osallistuneiden kesken arvottiin Päivi Eerolan lahjoittamaa Alku -lankaa. Tässä arvonnassa onnetar suosi Mollieta. Ilmoita osoitteesi emännälle puputsi @ mbnet (piste)fi niin ilmoitan sen Päiville palkinnon toimittamista varten.

Jämistelyn innoittamana oma jämistelijämme matonkude innostui lahjoittamaan yllätyspalkinnon arvottavaksi kaikkien osallistujien kesken. Ihanan ja kekseliään palkinnon näet matonkuteen blogista. Onnetar pääsi vielä suosimaan ja tällä kertaa palkinnon voittaa Sude. Ilmoita osoitteesi emännälle puputsi @ mbnet (piste)fi niin ilmoitan sen matonkuteelle palkinnon toimittamista varten.

Olipas kivaa jakaa palkintoja! Mielelläni jakaisin näitä enemmänkin kaikille mahtavien töiden tekijöille ja osallistujille. Jatkossa kannattaa muistaa, että arvon mielelläni kaikkien lahjoittamia palkintoja osallistujien kesken. Ei siis tarvitse olla yrittäjä tai mikään "virallinen taho" lahjoittaakseen palkinnon. Mietin sitäkin, pitäisikö ensi vuonna lahjoittaa suurimmalle jämälankojen kuluttajalle osallistujien kokoama kasa jämälankoja... Tartteehan sitä lankavarastojen kolo paikata! ;)

Perustin ympärivuotista jämätöiden ideointia ja osittain myös jämäblogin tiedotusta varten Ravelryyn Jämäryhmän. Sinne on kuka tahansa jämistelystä innostunut tervetullut jakamaan ajatuksiaan. Myös tänne blogiin voi jättää viestiä, mutta poistan kirjoittajaoikeudet piakkoin tämän vuoden osallistujilta tehdäkseni tilaa seuraavan vuoden osallistujia varten. Sillä eikös me ensi vuonnakin jämistellä?

8 comments:

Lea P said...

Voi hyvänen aika, kiitos! Mitään en ole ennen täällä blogistaniassa voittanut ja nyt onni potki ihan tuplasti.
En ottanut osaa mitenkään kilpailumielessä etenkään langan kulutuksessa, niitä vain oli kiva kulutella mutta tuota nauhajuttua kyllä jännäsin ja siihen ilmoittauduinkin ihan kisamielessä.
Laittelempa postitustietoja tulemaan.
Onnea kaikille muillekin voittajille!

Puputsi said...

Sittenhän palkinnot meni ihan oikeeseen paikkaan, jos ei aiemmin oo onni suosinut! :)

Hanna said...

Onnittelut voittajille!

Mollie said...

Todella ihana yllätys! Ensimmäinen voitto osui tännekin. :)

Sude said...

Ihanaa!!!! Minä jo Matokuteen blogissa olinkin ihaillut tätä voittamaani.

RyytimaanMinna said...

Onnea voittajille! Ensivuonna sitten taas, eikös vaan? :)

Tingelstiina said...

Miten iloiseksi sitä tuleekaan yllättävästä arpajaisvoitosta! Ja täytyy kyllä tunnustaa, että tuo arpajaispalkinto innosti sukkien tekoon :). Voitto on myös se, että sukat on olleet jo kovassa käytössä ja malli on osoittautunut mitä käytännöllisimmäksi.

Mari said...

No niin, Turun keskiaikamarkkinoiden aiheuttaman katkoksen jälkeen on Lean nauhailupalkinto vihdoin saatu Itellan hellään hoivaan.