Tuesday, May 1, 2012

Sponsorointia

Jämäkaudesta ovat innostuneet meidän jämistelijöiden lisäksi eri käsityöalan yrittäjät. Jämäkuun osallistujille on luvassa vaikka mitä ihania palkintoja!

Pata-Noita on luvannut lahjoittaa Malabrigon Lace Sock -vyyhdin. Tämä palkinto arvotaan kaikkia jämälankasukkia tehneiden kesken. Arvontaan voit osallistua julkaisemalla kuvan jämäprojektin aikana tehdyistä jämälankasukistasi ja merkitsemällä postauksen tunnisteeksi "jämäsukat".

Puputsin Puoti on luvannut lahjoittaa 10 kpl nappisetin kauneimman jämätyön kategorioiden voittajalle. Voit ilmoittaa työsi kauneimman työn äänestykseen julkaisemalla jämätyöstäsi kuvan ja merkitsemällä sen tunnisteeksi "kaunein". Puputsi tarjoaa lisäksi kaikille Jämäblogin seuraajille 10 % alennuksen kaikista jämäkauden aikana tehdyistä nappitilauksista (alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin). Ilmoita tilauksesi yhteydessä alennuskoodi "jämäilynapit", niin saat alennuksen käyttöösi.

Tänä vuonna voit voittaa myös erilaisilla nauhatöillä. Kaikki jämäprojektin aikana tehdyt nauha- ja nyörityöt, jotka on merkitty tunnisteella "nauhatyö", osallistuvat tuotepaketin arvontaan. Huom! Muista julkaista työstäsi kuva. Yksi työ = yksi arpa eli voitonmahdollisuudet kasvavat, mitä enemmän nauhatöitä teet jämistelyn aikana. Mari Voipio on luvannut lahjoittaa nauhatyökategorian voittajalle valinnan mukaan joko nyörihaarukkapaketin tai englanninkielisen viitelöintikirjan.

 
Päivi Eerola on luvannut lahjoittaa pari vyyhtiä Alku-lankaa arvottavaksi kaikkien osallistujien kesken. Tähän arvontaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Peikonpoika on luvannut lahjoittaa silmukkamerkit käytännöllisimmän jämätyön äänestyksen voittajalle. Voit ilmoittaa työsi käytännöllisimmän jämätyön äänestykseen julkaisemalla kuvan työstäsi ja merkitsemällä sen tunnisteeksi "käytännöllisin".

2 comments:

KirsiJ said...

Tää nyt on off-topic, mutta miksei kukaan laske kulutettuja grammojakaan? Kaksi viikkoa mennyt, eikä uusia lukemia näy. Tarviitteko mahdollisesti apulaskijaa? Voisin ilmoittautua ko. tehtävään.

Leena K said...

Pahoittelen tilannetta omalta osaltani! Myönnän, että jälkijunassa tullaan. Viikon päivitystahti oli omana ideaalinani, mutta yllättävät elämänmuutokset ovat tällä viikolla vieneet aikaa ja energiaa liikaa. Yritän korjata tilanteen pikimmiten kunhan ehdin koneelle (puhelin ei hommaan taivu). Puputsi päättäköön lisäemoista. Minun puolestani apu on tervetullutta. :)