Tuesday, May 15, 2012

Eka nyörityö

Ensimmäinen nyörityöni valmistui jo joku aika sitten, mutta jostain syystä kuvaaminen on vaan lykkääntynyt. Virkkasin verkkokassin, johon tein haarukkanyöristä kahvat. Haarukkanyörin ehdoton etu virkattuihin tai i cord-kahvoihin on se, ettei nyöri veny ja vanu. Oli siis huomattavasti helpompi tehdä kassi kauppareissuja ajatellen. Verkkokassit kun tuppaa venymään muutenkin, ja parin maitopurkin painolla venyvä kassi ja venyvät kahvat alkavat jo laahata maata. Jälkikäteen aloin miettiä, että paljonkohan painoa tuo mysteerilanka kestää, mutta kassi on mielestäni kiva, joten eiköhän sille jotain käyttöä löydy vaikka uimareissukassina.

Kassin paino on huikeat 82 g. Vaaleansininen lanka on jotain mystistä akryylilankaa ja violetti puolestaan jotain mystistä puuvillalankaa (taisi olla jotain ikivanhaa Novitaa). Aika mystiset matskut tässä kassissa siis.

Lähikuva kahvoista.
Ilmoitan tämän työn nauhatyöarvontaan, jos vaikka muutkin innostuisivat siihen vielä osallistumaan. Aikaahan vielä on! Laittakaapa vaan tunnisteeksi "nauhatyö". Arvontaan voi osallistua erilaisilla nauhatöillä, kuten haarukkanyörillä tai muilla nauhoilla. Tarkemmat tiedot löytyvät säännöistä.

1 comment:

KirsiJ said...

Grammat kirjattu t: apulaskija