Monday, May 14, 2012

Välikatsausta

Päivittelin juuri grammoja ja näköjään muutama jämäilijä on jo kuluttanut yli kilon. Mahtavaa! Tosin pistää miettimään, millaiset jämälankavarastot on neulojalla, joka pystyy kuluttamaan sen kilon... (oma jämälankalaatikko on Hammarplastin 30 litran loota, ihan täpösen täynnä). Tarkistakaapa kaikki kuitenkin saldonne, koska virheitä sattuu. Tällä hetkellä kärkipaikkaa pitää hallussaan Kirsi74 1076 grammalla ja kannoilla kirittää Nipi 1069 grammalla.

Hienoja töitä, ideoita ja kulutusta, siitä on jämäkausi tehty. On hauska seurata, miten erilaisista lähtökohdista jämistelyyn lähdetään ja millä perusteella työt valitaan: joku haluaa työn, johon uppoaa mahdollisimman paljon jämiä kerralla, joku puolestaan suunnittelee pienen pientä piperrystä, johon saa muutaman metrin pätkätkin upotettua. Hauskoista ja erikoisista ideoista on pakko mainita muutamana esimerkkinä Prusiluskan sukat kahdella puikolla ja TiiQ:n leikkiruoat. Kaunis idea on myös Täti sinisen kesäpäiväsukat, joiden varret on nerokkaasti koristeltu virkatuilla kukkasilla. Jännityksellä odotan muutaman viimeisen viikon loppurutistuksia. Millaisia töitä vielä saammekaan nähdä?

Sitä odotellessa nauttikaa ihanista kevätpäivistä ja menkää vaikkapa ulos neulomaan välillä. Itse taisin tänään polttaa nenäni istuskellessani leikkipuistossa virkkaamassa. Muistakaa siis kunnon suojaukset myös. ;)

1 comment:

MysteryKnitter said...

Your math is right, at least in my case. Thanks.