Saturday, June 1, 2013

Pieni pöllölaukku

Paino 80g

Tällaisen väsäsin töissä jämälangoista! :) Valitettavasti en muistanut punnita sitä, pitääpä maanantaina puntaroida! :) Näistä äityi sitten paksummasta narusta neulottuja isompia pöllölaukkuja, mutta ne eivät olekaan sitten jämätöitä, harmi kyllä, sillä painoa niillä varmasti olisi ruhtinaallisesti! :D Idea lähti Tuulia Design pyjamapöllöistä:

Virkkaus, laukku, tarvikepaketti, Tuulia design 

Kysymys tai paremminkin toivomus ylläpidolle:

Jos jaksaisitte vaikkapa yön pimeinä tunteina, kun uni ei tule... Niin voisitteko jollain tavalla siivota tuota tagi-viidakkoa? Se on melkoinen sekametelisoppa! Nyt siellä on esim. Virkattua / virkkaus / virkkaus. / virkkaus. kaunein / ...... Tai saadaanko me taviskäyttäjät korjailla niitä, jos jollain ei joskus oo parempaakaan tekemistä?

4 comments:

Saijja said...

Sekä et mulla ei osa noit ton sivussa olevien ohjeiden linkin toimineet

Puputsi said...

Oon itse seuraillut kanssa noita tunnisteita ja todennut, että pitäis käydä läpi ja selkeyttää niitä. Mun puolesta kuka tahansa saa niitä selkeyttää, kunhan jättää noi erilaisiin kilpailuihin yms sääntöjen mukaiset tunnisteet rauhaan. Jos tunnisteita muuttaa, kannattaa varmaan kommentoida postaukseen, että näin on tehty. Kirjoittaja itsekin sitten löytää oman tekstinsä helpommin. Hienoa, jos intoa hommiin löytyy! :)

Hanna Emilia said...

onpas söpöisiä pöllölaukkuja!

PäiviH said...

Grammat kirjattu