Sunday, June 2, 2013

pannunalunen

Nyt vielä viimeinen työ miulta. En tiedä hyväksytäänkö tätä, mutta yritetään. Työ on kyllä valmistunut ajallaan, mutta tässä ei ole käytetty neulontaa eikä virkkausta. Päätin kuitenkin ilmoittaa tämän ongelmallisempien sarjaan, koska tässä todella saa ne ongelmallisimmat pienet(kin) pätkät käytettyä hyväksi.
Pyörittelin aluksi palloja erilaisista langanpätkistä, näihin meni mm. mohairlankaa, kimallelankaa ja ihan myös sukkalankoja. Kaikki 5cm pätkätkin meni (arvaatte varmaan paljonko tuo puoliso pitää siitä että varastoin aina ne pikkuisetkin jämälangan pätkät...). Ja sitten päälle pyöriteltiin hahtuvalankaa. Tämän jälkeen huovutin pallot käsin ja ompelin ne yhteen. Painoa tällä pannunalusella on 33g. Blogistani löytyy tarkemmat ohjeet tämän tekemiseen.

6 comments:

Mistelinoksat said...

Kelpaa kilpailuihin tai ei, joka tapauksessa hieno ohje ja jämäidea!

Rouva Silmukkainen said...

Ihana pannunalunen! :) Pitäisköhän minunkin alkaa säästää kaikki pätkät, yleensä heitän päättelyistä jääneet lyhyet langanpäät roskikseen.

Evandar said...

Ihana idea, nyt lähtee nuo jämälankojen jämälangat kiertoon. Ukko on jo pari viikkoa vihjannut että tuon lasipurkkin missä on 1-6cm langan pätkiä voisi jouta jo tyhjentää :D

*VEKKI* said...

Loistava hyötykäyttö-pannunalunen. Ja kiitos eläköitymistoivotuksista. Ihanaa on ja on kuin eilinen päivä ylioppilaskirjoituksista ja opiskeluajasta, ulkomaan oleskeluista jne. Niin se elämä kuljettaa.

Puputsi said...

Mahtava idea! Toki hyväksytään, koska on niin innovatiivisesti käytetty jämiä hyväksi. :)

Merkkasin grammat ja lisään äänestyksiin.

Tingelstiina said...

Hieno! Menisköhän samalla idealla istuinalusena? Vai onko möykkyjen päällä paha istua, hmm... Ainakin sais jämiä ison läjän kerralla hyötykäyttöön :).