Sunday, June 9, 2013

Äänestykset tulossa, tarkistakaa merkintänne!

Kiitokset apuemännille, jotka ovat ahkerasti laskeneet ja merkinneet grammoja! Itsellä on aika mennyt lähinnä sairastuvalla; joko lapset tai itse on ollut sairaana, eikä silloin riitä aivotoiminta minkäänlaiseen laskemiseen. Jämäkuun tavoitteetkin meni itseltä ihan mönkään, koska en saanut yhtäkään jämätyötä tehtyä! Sitäkin enemmän olen nauttinut nyt selaillessani blogia ja katsellessani teidän muiden upeita töitä. Jälleen kerran hienot saavutukset! Ihan oikeasti saa jännittää, kenen työt mahtavat voittaa.

Ennen kuin päästään äänestämään, pyytäisin teitä kaikkia kuitenkin tarkistamaan ilmoittamanne työt: kootessani niitä oli muutamia epäselvyyksiä, joista jätin kommentin postauksiin. Kunhan näistä on saatu selvyys, julkaisen äänestysohjeet. Toivottavasti kaikki eivät ole vielä karanneet kesälaitumille. :)

2 comments:

susamaria said...

Täällä ei taidettu sitten koskaan selvittää voittajatöitä :(

Puputsi said...

Äh, painuin itse lomalle ja unohdin koko jutun, kun kaikkiin epäselviin en saanutkaan vastausta. Postaus ja äänestysohjeet ovat muuten valmiit. Toivottavasti porukka vielä blogia seurailee, niin voidaan polkaista syksy käyntiin äänestyksillä!