Thursday, May 1, 2008

Vappu- viltti




Tässäpä tämä kuva nyt valmiista viltistä. Nimesin tämän Vappu- viltiksi kun valmistui sopivasti vapuksi ja on niin iloisen ja pirtsakan värinen=o) Paloja viltissä on 77. Jämälankoja se söi yhteensä 1080g. Uutta lankaa ostin palojen yhdistämistä varten. Yhdistin palat virkkaamalla niihin vielä yhden pylväskerroksen ja samalla virkkasin palat yhteen. Eli yhdistämiseen meni lankaa vielä 400g. Sain kulutettua lähes kaikki seiskaveikkajämäni mistä olen äärimmäisen tyytyväinen. Harmaasta yhdistämisväristä jäi nyt sitten vielä n. 50g uutta jämistelylankaa, mutta värinä niin käyttökelpoinen että menee minkä kanssa vaan. Jämistelyyn oli mukava osallistua ja tosiaan omaan saldooni olen enemmän kuin tyytyväinen. Yksi lankalaatikko tyhjeni!
Tällä osallistuisin kauneimpaan ja käytännöllisimpään kilpaan jos työ hyväksytään (eli siis jämätilkkujen yhdistämiseen meni muuta kuin jämälankaa).
Viisi tillkua jäi ylimääräiseksi koska värit eivät passanneet peittoon. Niistä 80g.
Yksi patalappu tuli tehtyä, 20g.
Kokonaissaldo jämistelyssä 1180g.

4 comments:

möhönasu said...

Upea viltti jämälangoista :)

hanna_h said...

Kirjasin grammat, hieno saldo!
Puputsi saa vielä päättää tuosta kisakysymyksestäsi :) Noin upea viltti ansaitsisi kyllä minusta palkinnon jo ihan sinällään.

Markka said...

Tää on kyllä mieletön viltti, pitää ehkä joskus itsekin väsätä samanmoinen!

satumh said...

upea! :)