Thursday, May 1, 2008

Saldoani




JaanaM(yöhäinen) täällä vielä, moi vaan!
Ensinnäkin, kiitos emännälle mukavasta ideasta ja vaivannäöstä! Ehdottomasti ensi vuonna uudestaan. Tai vaikka jo syksyllä.
Toiseksi, seuraa hyviä selityksiä ja silleen. Olin innolla mukana tässä projektissa, jämälankojahan minulta kyllä löytyy! Ideoita oli paljon ja lisää tuli kuukauden aikana roppakaupalla. Mutta. Mutta.
Toteutuksen kanssa oli vähän niin ja näin. Tein kaksi pannulappua, ekasta tuli harjoituskappale (lue: vilisi virheitä) ja jäi itselle, toinen matkasi jonnekin päin Suomea Novitan patalappu-vaihtoon. Sitten sain tehtyä lapsille sorminuket. Ja kun sain arpajaispalkintona aivan ihanaa sukkalankaa, niin mun oli aivan pakko aloittaa itselleni sukkia. Samaan aikaan tein puuvillaisia kesäsukkia Reetalle (3v), mutta niistä tulikin sopivat Riitulle (6v). Reetan sukkia en en edes ehtinyt aloittaa koko jämäkuun aikana... Sitten paukahti päälle vielä tämä kesä, niinpä olen pyörinyt tuolla pihalla haravan kanssa, eikä siinäkään tarpeeksi, mutta kun piti vappuakin vielä laittaa (no joo, siis imuroin ja hain kaupasta simaa ja huoltsikalta munkkeja *häpeää*. En ikinä ennen, enkä enää ikinä...).

Aivan kuin olisin tehnyt jotain muitakin jämätöitä, mitä en nyt vain muista.

Punnitut jämäkuun grammat siis vaivaiset 108.
Sukkien kuva tulee myöhemmin, ne olisin halunnut ehtiä ilmoittamaan kauneimpiin, mutta kun ei niin ei. Sorminuket menis kisaamaan kamalimman tittelistä ja pannulappu tylsimmän työn tittelistä. Niin ja olen kadottanut kuvan siitä itelle jääneestä pannulapusta, senkin aion vielä etsiä. Tai otan sitte vaikka kokonaan uuden kuvan. Jahka saan nämä pihahommat paremmalle tolalle ja kameran akun lataukseen.
Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille toivottaa JaanaM, joka poistuu sohvalle elpymään!

1 comment:

hanna_h said...

Kirjasin grammat.