Thursday, May 1, 2008

Ohjeita jatkosta

Nyt se on sitten loppu. Jäljellä on vielä äänestykset ja palkintojen jaot. Laitan äänestyksestä tarkemmat ohjeet huomenna. Tämän päivän aikana odotan, että kaikki ilmoittavat haluamansa työt äänestyksiin ja tarkistavat, että omat ilmoitetut työt löytyvät linkkilistoista. Toivon myös, että tarkistatte omat saldonne. Kommentoikaa tähän postaukseen, jos löydätte virheitä.

Hieman haikein mielin katselen ihan mukavasti pienentynyttä jämälankakasaa. Toivottavasti muut saivat tästä projektista yhtä paljon irti kuin minäkin. Mitä mieltä olette, haluatteko viettää myös ensi vuoden huhtikuussa jämälankaprojektikuukautta?

8 comments:

vattumato said...

Kiitos sinulle emännöinnistä! Tämä oli ehdottomasti hyvä juttu ja jos järjestetään ensi vuonna niin varmasti olen taas mukana=o)

Hmph said...

kiitos myös. Saatan olla ensi vuonna mukana, jos jämiä on. Luultavasti enemmän kuin nyt, sillä olen neulonut viime aikoina enemmän kuin moneen vuoteen. Tänä vuonna meni energia lopulta kokonaan toiseen neuleeseen ja tämä jäi toisten töiden ihasteluun, niitä olen käynyt katsomassa melkein joka päivä. Varsinkin siinä vaiheessa tähän meni motivaatio kun löysin jo aloitetuille jämäkerille kavereita, eli samaa lankaa täysiä keriä toisesta paikasta. Ideoita kyllä sain kivasti, mm. noita kassimalleja aion röyhkeästi varastaa omaan käyttöön.

iso gnu said...

Ensin suuret kiitokset ja varmasti ensi vuonna mukana, jos järjestetään.

30.4 sinivalkoiset sukat 70 g ei vielä kokonaisluvussa mukana.

Jostain syystä en saa auki kauneimman ja käytönöllisimmän jämalanktyön äänestyksen sääntöjä. Saako muut?

möhönasu said...

Kiitoksia emännälle :) ja tottakai mukana, kun seuraavan kerran järjestetään...jämälankoja jäi vieläkin...

Raijis said...

Kiitos emännälle munkin puolesta. En tiedä muista, mutta itse pitäisin jämäkuulle sopivimpana ajankohtana tammikuuta, kun joululahjaneulesta ym. on jäänyt jämiä. Samalla voi kumminkin tehdä hankintoja hamsterikuuta varten...

Sipi said...

Kiitos emännälle :)
Mun toinen laukku on jäänyt kokonaan huomioitta: Laukku 25.4

MysteryKnitter said...

Danke schön kaikesta! Ja tietty mukana jos uusinta tulee.

Heini L said...

Heippahei :)

Toivoisin että tää jämistely alkaisi vaikka tammikuussa (raijis näytti olevan samaa mieltä), joulun jälkeenhän niitä jämiä just on (vai olenko vain outolintu). Itseäni ainakin tämä allergiakausi väsyttää heti maaliskuusta saakka ihan tautisesti, joten en saa oikeen mitään aikaan, muuta kuin töitä ja nukkumista.

Mutta kuitenkin, kivaa oli, ja mukaan tulen jatkossakin kun vain löydän tänne. Toivottavasti silloin väsyttää vähemmän. ;)

Ai juu ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, KIITOS!

:)