Tuesday, April 15, 2008

Pari jämätyötä lisää




Pipo valmistui eilen- lakanneen Magknitsin kunniaksi. Kauan ToDo-listalla ollut Odessa itselleni. Lanka on kirppislöytö, musta Filatura VVG Dolce, joka on villa-silkki-viskoosisekoite. Kerissä oli Anttilan markka-ajan hintalaput: 14,95/50 g. Aivan ihanaa neulottavaa... paitsi että käsiin tarttui väriä neuloessa. Pussissa, jonka aikoinaan ostin, oli useita täysiä keriä ja 3 aloitettua kerää. Tämä hävitti 2 puolikasta kerää ja hiukan kolmannesta. 48 g (jiihaa, minulla on uusi vaaka!) ja ilmoitan tämän kauneimpien kilpasarjaan. Muuten tämä olisi käytännöllisimpiinkin mennyt, mutta langalle on käsinpesu ja värin tarttuminen käsiin epäilyttää. Jos pidän tätä, saanko otsaani mustan pannan?

EDIT: Vaihdoin pipon kuvan, jotta mallineulekin näkyisi. (Kotona näkyi sekin vanha kuva...)


Ja sitten nämä ihanat kuopuksen sukat! Pohjaväri on Azure-sukistani jäänyttä viininpunaista. Jälleen raidat saksalaisia sukkalangan pätkiä, 40 langanpäätä oli kummassakin pääteltävää. Malli suomalaissukka trad., lankaa kului 44 g. Ilmoitan nämä sekä kauneimpiin että käytännöllisimpiin kisaamaan!
Vielä olisi yksi valmistunut jämätyö selän takana, mutta sen aika on myöhemmin tulla julki. Pieni työ sekin, ei näytä irtoavan suurempaa millään.

Edit2: Vaihdoin sukkakuvankin kirkkaampaan.

Blogissa lisää juttua näistä ja neulojan retkestä Biltemaan.

1 comment:

Puputsi said...

Grammat lisätty kirjanpitoon.