Tuesday, March 29, 2011

Lähtökuoppailua

Tervehdys apuemolasta! Bloggerin mukaan meitä on menossa mukana jo 19 osallistujaa, muutama kutsu odottaa yhä vastaanottamista ja vielä on joitakin kutsuja matkallakin. Saadaan hieno jengi kokoon jämälankojen äärelle. Mukaan ehtii myös vielä! Ilmoittaudu annettujen ohjeiden mukaan ja odota kutsua. Blogissa kerrotaan, kun kaikki kutsut on lähetetty. Olen nyt lähettänyt kutsut niille, jotka ovat tähän mennessä ilmoittaneet osoitteensa kommentoimalla aloitusviestiä. Puputsin sähköpostia en ole päässyt kaivelemaan, joten Puputsi lähettää kutsut niille, jotka ovat sitä kautta ottaneet yhteyttä. ;)

Koska huhtikuu jo kovasti kolkuttelee ovella, ehdotan, että ryhdymme esittäytymispuuhiin hetimmiten. Kerro esittelyssäsi ainakin hieman siitä, kuka olet ja mikä on suhteesi neulomiseen, virkkaamiseen, lankoihin ja muuhun herkutteluun. Jos sinulla on blogi ja haluat sen osoitteen tuoda julki, laita linkki esittäytymisesi yhteyteen. Tarkista samalla, millä nimellä sinut on merkattu grammalistaukseen. Jos haluat siihen muutosta tai nimeäsi ei löydy listasta, voit laittaa huomautuksen vaikkapa tämän viestin kommentteihin. Muista lisätä esittelyviestiisi ainakin tunnisteet "2011", "esittely" ja "nimimerkki" (ilman lainausmerkkejä, pilkulla erotettuna). Muutoinkin muista käyttää tunnisteita, jotta kaikki grammat saadaan laskettua mukaan.

Esimerkillisesti esittäydyn itsekin...
Olen LeenaK, kolmekymppinen kotiäiti Orivedeltä. Perheeseen kuuluu lisäkseni neljä pikkuprinsessaa ja kuningashuoneen pää. Käsilläni tykkään  tehdä kaikenlaista näperrystä, mutta neulominen ja virkkaaminen ovat kyllä niitä rakkaimpia lajeja. Lankoja taloudesta löytyy yli tarpeen ja vielä vähän päälle, mutta toistaiseksi perhesopu on saatu kutakuinkin säilymään.

Jämälankoja olen kerännyt hiukan sinne tänne. Yritän saada ne koottua ja kuvattua ennen varsinaisen jämistelyn alkamista. Yhden ja kahden kilon välille jämien määrä todennäköisesti sijoittuu. Ihmeempiä tavoitteita minulla ei vielä ole, mutta jos vain tilanteet antavat myöden, yritän olla koskematta muihin kuin jämälankoihin huhtikuun ajan. Blogielämää vietän KatonKontissa.

Kiva olla taas menossa mukana (kolmas kerta kaikkiaan). Toivottavasti meille kaikille tulee kivaa! :D

3 comments:

JaanaM said...

Tuota.. Mulle ei ole tullut kutsua?
Haluaisin kyllä kovasti mukaan.

LeenaK said...

No voi. :( Kutsu on lähetetty 27.3. ilmoittamaasi sähköpostiin, mutta joskus niitä hukkuu matkan varrella. Laitoin uuden kutsun tulemaan. Kurkistapa Luukkuun! :)

MysteryKnitter said...

Jippijai! Nyt alkoi tapahtua! Tarkoitan esittelyjä. Kiva.