Tuesday, June 1, 2010

Voihan jämä

Tervehdys kaikille!


Upeita töitä olette saaneet aikaiseksi! Vaikka omat työt jäivät keskeneräisiksi, olen täällä käynyt ihastelemassa muiden hienoja aikaansaannoksia.

Omat työt tosiaan jäivät kesken, enkä siten varmaankaan voi ilmoitella mitään grammamääriä, mutta ajattelin kuitenmi laittaa kuvat rävellyksistäni. Mukava juttu tämä tempaus oli, mutta nyt taisi käydä kuten arvelinkin, eli työpaikan liikuntatempaus vei enemmän aikaa kuin jämäily. Mukavaa puuhaa tämä kuitenkin on ollut ja täältä löytyy rutkasti kivoja ideoita, mitä voi sitten myöhemmin (koska tämä sitten lieneekään :D ) toteuttaa.
Kaulaliina, jonka ohje löytyy kirjasta, joka minulla on nyt kotona :D Eli päivitän ohjetiedot myöhemmin. Vintage-neuleita siinä kuitenkin on muokattuna nykypäivän mittoihin. Tämä menee todennäköisesti joululahjaksi isälle. Lankana on seiskaveikkaa, isoveikkaa ja nallea, puikot 6. Paksuuserot näkyvät yllättävän vähän.

Tässä on kasa tulevia joulukoristeita! Kuvasta löytyy 4 lumiukonaihiota (yhdellä jo pipo ja kaulahuivikin), kaksi valkoista kaksipuoleista kuusta, 2,5 pientä kaksipuoleista mintunvihreää kuusta, 2 isompaa mintunvihreää kaksipuoleista kuusta, kolme erilaista joulupalloa ja yksi pieni joulusukka. Lankana isoveikkaa, seiskaveikkaa, nallea sekä jotain hämärää 15 vuotta sitten mummolta saatua vaaleanlilaa sekoitelankaa. Kaikki ohjeet ravelrystä, creditsit päivitän samalla kuin huiviohjeen lähteenkin. :)

Tämä yrittää valmistua koiran nutuksi, malli on täysin päästä reväisty. Tästä itse asiassa piti ensin tulla tyyny, mutta ekan 5cm jälkeen päätinkin toisin :D Matkanvarrella suunniteltu siis, kuvassa näkyy nuttu, vyö ja kaulus. Näyttää kyllä järkevämmältä koiran yllä ja onneksi talveen on vielä matkaa, jos sitten lumille saisi tämän valmiiksi. Lankana on Sanna Vatasen Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta!-kirjan mukaan ideoitu jättilanka, jossa on ainakin jotain akryyliä, jotain seiskaveikkaa, jotain puuvillalankaa jne. Puikot nuttuosassa nro 10 ja muissa taitaa olla.. 6?
Kiitoksia Puputsille järjestämisestä ja onnea kilpailuihin kaikille! Toki itsellä hieman kenkuttaa, kun tämä ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta kyllä on muuten toukokouussa tullut urheiltua! Meidän tiimillä on 28.5. tilanteen mukaan koossa jo 13718 liikuntaminuuttia, joka tekee n. 1372 minuuttia per pää :D Omiani en muista ulkoa, mutta keskiviikon palautteessa siitäkin varmaan kuulee. Voittoa ei tullut kuitenkaan tässäkään tempauksessa, mutta todettakoon jälleen, että "ajatus on tärkein", kuten myös hyvä yritys :)
Oikein mukavaa kesää teille!
(teksti mahtaa näyttää pöljältä, kun en oikein osaa tätä bloggeria vääntää)

1 comment:

Puputsi said...

Odotan innolla linkkejä tuohon kaulahuivin ohjeeseen ja noihin joulukoristeisiin. Näyttää todella lupaavilta!