Sunday, June 6, 2010

KUULUTUS!

Muutamissa äänestysilmoittautumisissa on ollut epäselvyyttä siinä, millä työllä äänestykseen on osallistuttu. Olen jättänyt kommenttia postauksiin, joissa tätä epäselvyyttä on ollut. Pyydän teitä vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman pian, jotta saadaan äänestykset käyntiin!

Viimeisetkin grammat pitäisi nyt olla merkitty. Kiljaiskaa tähän, jos oma kirjanpitonne eroaa sivupalkissa näkyvästä. Korjaillaan sitten. :)

8 comments:

Tintin said...

En kilju, mutta kerron kuitenkin, että mun kokonaissaldoni on 962 grammaa :-)

Emännille kiitos! On ollut kivaa jämistellä.

Sude said...

Sorry, kun huomasin vasta kommenttisi. Ilomielellä teen amigurumin palkinnoksi, jos vielä ehtii ilmoittaa. Palkinto olisi kaikkien kesken arvottavaksi ja voittaja saa sanoa, minkä eläimen tapaisen haluaa.

Puputsi said...

Sude, eihän tässä vielä kiirettä, koska äänestyksetkin on vielä pitämättä. :) Mielellään otan palkinnon vastaan jaettavaksi (blogaan siitä kohta, voisin koittaa koota kaikki palkinnot yhteen postaukseen).

Emma said...

Asia ei varmaan miulle kuulu, mutta onkohan Täti Sinisen saldossa virhe? Miun laskujen mukaan hän kulutti 1118 g...

Emma said...

Ei muuten mutta juhlin jo voittoani suurimmasta kulutuksesta :D

MysteryKnitter said...

Thanks emännälle! Tämä on ollut todella mukavaa! Ensi vuonna ehkä uudestaan, vai?

alderaan said...

Ja mie huomasin, että Päivikin kulutus on kai -175g?

Puputsi said...

Argh, ilmeisesti oon merkinny jotain grammoja vääriin sarakkeisiin. Puuh, eipä auta muu kun laskea kaikki uusiks. Täytyy vaan venailla, että muksu eka nukkuu. Joka tapauksessa palkintojenjako on vasta äänestysten jälkeen, joten eikös se olekin sinänsä ihan kiva, että jännitys pysyy loppuun saakka? ;)