Wednesday, April 28, 2010

Pappipuikoissa päivittelee :)

Mukavaa, kun tulee jämistempaus taas. Tulee tehtyä noista langanlopuista vielä, vaikka niillähän tuo mentiin Lankahamsterit-tempauskin juuri kuukausi sitten :D.

Ostin keväällä muutaman neulekirjan, ja pari niistä (Kaffe Fassett ja Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta) sisältävät oivallisia virikkeitä tähän tempaukseen. Haaveena olisi tehdä Nalle-lankojen lopuista (ja muista vastaavista) Kaffe Fassett -tyyppinen talokassi, ja tuosta toisesta kirjasta viehätti erityisesti villahousujen ohje :D (ihan totta!)

Justiin tänään tuli tuhti uusien lankojen tilaus Novita-klubilta (paketti painoi 8 kg, vaikkei niitä lankoja tietenkään niin paljon paketissa ollut - mutta likimain kuitenkin). Vaikka kuinka polttelisi aloittelemaan uutta, niin toisaalta on kiva saada vielä "pöytää puhtaaksi" vanhoista. Sitten uusista on hauskempi värkätä jotain. - Vaikka tuskin edes muistan, koska olisin viimeksi tehnyt yksivärisen neuleen, kun jämävarasto pakottaa tekemään noita "pätkävärjättyjä", aina vaan.

Saa nyt sitten nähdä, miten tämä tempaus sopii yhteen yhtä aikaa toteutettavan fufoilun kanssa. Fufoilu onneksi jatkuu myös kesäkuun, joten ehkä jaan tämän niin, että keskityn jämiin toukokuun...

No comments: