Wednesday, March 28, 2012

Jämäkuu lähestyy...

...mutta vielä ei pääse ilmottautumaan. Ennen jämistelyn ilmoittautumisen aloittamista pidetään pieni kysely jämäkuukauden tämän vuoden muodosta ja pituudesta. Aikaisempina vuosina jämistely on kestänyt kuukauden verran ja kilpailla on voinut eniten kuluttaneen, kauneimman työn ja käytännöllisimmän työn kategorioissa. Tälle vuodelle mieleni minun tekevi satsata yhä enemmän jämälankojen käytön laatuun määrän sijaan, joten kiinnostaisiko teitä kanssajämäilijät tehdä jämäkuusta pitempi ja keskittyä kauneimpaan ja käytännöllisimpään työhön kulutuksen sijaan? Jämistelyn pituus olisi 1-2 kuukautta. Aikaa lisättäisiin siksi, että töitä olisi enemmän aikaa suunnitella ja toteuttaa ja täten määrä korvaisi laadun (kulutusgrammoja ei sitten laskettaisi).

Näiden ajatusten johdosta pieni gallup (saa vastata, vaikka et tänä vuonna aikoisikaan osallistua, mutta olet ollut jämäilemässä aiemmin tai muuten kiinnostunut jämäkuusta). Vaihtoehtoja on 4:
  • Pidetään ennallaan (pituus 1 kk, 3 kategoriaa: kaunein työ, käytännöllisin työ ja eniten kuluttanut)
  • Pidennetään ja satsataan laatuun (kesto 1-2 kk, kategoriat kaunein ja käytännöllisin työ)
  • Pidennetään, mutta lasketaan myös kulutus (kesto 1-2 kk, 3 kategoriaa: kaunein työ, käytännöllisin työ ja eniten kuluttanut)
  • Pidetään kesto samana, mutta satsataan laatuun (kesto 1kk, 2 kategoriaa: kaunein työ ja käytännöllisin työ)
Oman mielipiteesi voit ilmoittaa klikkaamalla sopivaa vastausvaihtoehtoa tuossa oikeanpuoleisessa sivupalkissa. Vastausaikaa on  4.4. asti. Tämän jälkeen alkaa jämäkuukausi-ilmoittautuminen. Kaikenlaiset kommentit aiheesta saa ja ilmoittaa kommenteissa!