Friday, April 30, 2010

Huomasin että meitä on kaksi Päivikkiä mukana projektissa. Mietin miten meidät eroteteen toisistaan. Minulle sopii käyttää tästä lähtien nimeä Päivi postauksissa, koska kaverini käyttävät muutenkin molempia versioita nimestäni. Terveisin siis PÄIVI (ent. Päivikki)

Mukana minäkin

Hei vaan,

Tässä esittäytyy Inkeri, innokas neuloja, virkkaaja ja langanhamstraaja. Jämälankoja kertyy kummasti, vaikka olen virkannut jo monta isompaa ja pienempää isoäidinneliöpeitettä. Katsotaan, mitä saan toukokuussa aikaan. Odottelen innolla aloitusta ja uusia ideoita muilta osallistujilta.

Tervehdystä!

Täällä Miia, joka irkissä haahuilee nickillä momentum. Jämäilemään lähden vielä punnitsemattomalla korillisella jämälankoja. Pääosin korillinen sisältää seiskaveikkahenkisiä lankoja, mutta jotain ihmeellisiä 15 vuotta sitten mummolta saatuja nöttösiäkin on mukana. Taitaapa olla muuten jotain mummon itse värjäämiä villalankojakin seassa. Värimaailma painottuu vihreään ja punaiseen, mutta löytyy myös mm. valkoista, violettia ja mustaa.
Tarkoitus on toteuttaa eräs hullu idea ja neuloa joulukuusen koristeita :) Ravelrystä on kahlattu ja favetettu mallit, joita aion alkaa kokeilemaan. Kun joulukuuseen on tarpeeksi koristeita ja aikaa jämäilyyn vielä on, on mielessä neuloa pieniä joulujuttuja valmiiksi, joita voi sitten liittää joululahjoihin tai viedä viemisinä kylästellessä.
Toukokuu on neulonnallisuuden lisäksi kuntoilullinen, kun keräsin tiimin töissä ja osallistutaan työpaikan kuntoiluhaasteeseen. Saa nähdä, kummassa haasteessa onnistuu paremmin :) Molempien myötä kesää odotellessa on kuitenkin oikein mieluisaa tavoitteellista puuhaa!

Neulomisiin!
Miia aka momentum

Artesanity esittäytyy.

Ekaa kertaa mukana. Jämälankoja on varmasti useampi kilo, tai ainaki useampi laatikko, ideoita ei yhtään. Toki joulu on tulossa niin jos vaikka aloittais ajoissa pukinkonttiin ;)
Tavoitteena neuloa pois niin paljon lankoja ku suinki vaan saan. Ja kaikki käyttötavaraksi, en oikeen ymmärrä koristeiden ja pitsiliinojen päälle :( Yhtään tiskirättiä en aijo neuloa... vieläkään :D

Noh, lähtökuopissa ollaan ja laukausta odotellessa!

Thursday, April 29, 2010

Innolla mukana

Minä olen Sude ja minulla on valtavasti jämälankoja. Tässä vain pieni osa, loput kaapeissa ja laatikoissa piilossa.
En ole aikaisemmin ollut mukana tässä tempauksessa, mutta ideoita ja lankoja kyllä piisaa. Saa nähdä riittääkö aika osankaan toteuttamiseen. Odotan innolla nähdäkseni mitä muut keksivät tehdä.

Neuloosin kourissa toukokuuta oottelen...

... onneksi ei ole enää pitkä aika :) Olen kahden poikaviikarin äiti ja yhden miehenrontin vaimo, joka illasta (ja yöstä) toiseen väkertää jotain pikkukätösillään. Omaa blogia ei vielä ole, mutta jospa tämä olisi sysäys siihen...

Jämälangat odottelevat sohvannurkassa kangaskassiin pakattuna (tunnustan, ei siinä ole läheskään kaikki...). Suunnitelmissa on ainakin sukkia lapsille, vaippaimuja hahtuvanperistä, sytomyssyjä (jos puuvillaa riittää), tiskirättiä ym. Painosta ei ole hajuakaan, mutta painokkaasti vihjaisin ukkokullalleni toivovani digitaalista keittiövaakaa äitienpäivälahjaksi. Saapa nähdä miten käy, kun kerrankin saa oikein luvalla ostaa kodinkoneita :). 

Suunnitelmia olisi hyvä olla, vaan mistä niitä saa?

Mulla on summittaisen punnituksen jälkeen tiedossa, että jämää olisi kuusi kiloa. Vaakaa ei ole, muuta kuin sadan gramman tarkkuudella punnitseva ihmisvaaka, joten ehkä pitää vierailla vihannesosastoilla valmiiden kanssa.

Tulin tiistaina töistä, ja olen muutamankin tunnin selannut nettiä, ja jotain olen löytänyt, vaikka kaikki te tietysti nämä tunnette: http://www.craftleftovers.com/blog/ ,
http://simpleknits.blogspot.com/2008/03/500-patterns-to-knit-with-1-285-yards.html ja tietty jämäulla. Ei sitä nyt pelkkiä calorimetryjä tehdä.

Linkkivinkki: vaatteita Barbielle

Täältä löytyy järkyttävä määrä ohjeita neulottuihin barbienvaatteisiin, onpa siellä omat ohjeensa myös Bratzien vaatteille. Niihin riittää ihan pienetkin jämät - kokemusta on :-D.

Wednesday, April 28, 2010

Toista kertaa jämistelyyn

Toinen kerta tämä on muutenkin menossa. Olen siis KirsiJ (40 vee), jolla tunnettu blogistani Kirsin käsityöpalsta tai Novitan neulomossa tai Ravelryssä. Tai yleensä neuleiden maailmasta netissä.
Viimeksi osallistuin Ullan kilpailuun "Omat ja vieraidenkin pyyhkeet" - ohjeella ja pääsin lehteen astikka.

Tällä kerralla tarkoituksenani on olla mukana ja kuluttaa lankaa mahdollisimman paljon jämälangoistani, joita on puolet lankasäilöstäni eli n. 5 kg. Keksis vaan mitä niistä tekis. Vaiko tekis taas aiemmin mainitsemiani pyyhkeitä tai jatkan erästäkin ufoa, joka on peitto itselleni 40 cm x 70 cm kokoisista suorakaiteen muotoisista paloista. Molemmat artikkelit ovat ainaoikein-neulosta ja niihin menee kyllä jämälankoja varsinkin.
Varsinaista tavoitetta minulla ei ole. Mutta innokkaana lähden mukaan.
Olen ensikertalainen täällä jämäblogissa ja odotan, että tästä tulee hauskaa. Valmiiksi olen suunnitellut yhdet raitasukat sekalaisten sukkalankojen jämistä ja yhden kolmiohuivin sliparilankojen jämistä. Olen ihan tyytyväinen jos nuo saan toteutettua, jämälankoja toki on enempäänkin. Olen vain tosi hidas neuloja...

Silmun jämät

Hei,

liikun neuleblogiyhteisössä nimellä Silmu ja olen ekaa kertaa mukana jämäblogissa. Nurkkiin on kertynyt varsinkin seiskaveikkoja ja Nalle-lankaa, osa niistä taitaa olla jopa mummolta perittyjä. Lankamäärät ei ole suuren suuria (ehkä vajaa kilo varsinaisia jämälankoja), mutta kunhan nyt jotain saisi tuhottua hyvässä seurassa. :)

En vielä tiedä, mitä sitä kehittelisi. Ehkä sukkia, mutta vähän voisi upottaa myös neulegraffailuun, kun lähistöllä (Keravalla) on toukokuun lopulla neulegraffitinäyttelykin, johon saa vapaasti viedä neulegraffojaan. Oma blogini on Silmun silmukat ja minut löytää myös Ravelrystä.

Pappipuikoissa päivittelee :)

Mukavaa, kun tulee jämistempaus taas. Tulee tehtyä noista langanlopuista vielä, vaikka niillähän tuo mentiin Lankahamsterit-tempauskin juuri kuukausi sitten :D.

Ostin keväällä muutaman neulekirjan, ja pari niistä (Kaffe Fassett ja Neulo, virkkaa, kirjo jämälangasta) sisältävät oivallisia virikkeitä tähän tempaukseen. Haaveena olisi tehdä Nalle-lankojen lopuista (ja muista vastaavista) Kaffe Fassett -tyyppinen talokassi, ja tuosta toisesta kirjasta viehätti erityisesti villahousujen ohje :D (ihan totta!)

Justiin tänään tuli tuhti uusien lankojen tilaus Novita-klubilta (paketti painoi 8 kg, vaikkei niitä lankoja tietenkään niin paljon paketissa ollut - mutta likimain kuitenkin). Vaikka kuinka polttelisi aloittelemaan uutta, niin toisaalta on kiva saada vielä "pöytää puhtaaksi" vanhoista. Sitten uusista on hauskempi värkätä jotain. - Vaikka tuskin edes muistan, koska olisin viimeksi tehnyt yksivärisen neuleen, kun jämävarasto pakottaa tekemään noita "pätkävärjättyjä", aina vaan.

Saa nyt sitten nähdä, miten tämä tempaus sopii yhteen yhtä aikaa toteutettavan fufoilun kanssa. Fufoilu onneksi jatkuu myös kesäkuun, joten ehkä jaan tämän niin, että keskityn jämiin toukokuun...

MaarianLangat esittäytyy

Olen MaarianLangat ja osallistun tähän ensimmäistä kertaa. Jämäkeriä löytyy. Ajattelin tehdä 7-veikkajämistä ainakin Ailin lapaset. Täytyy vain vielä punnita onko harmaata 7-veikkaa tarpeeksi pääväriksi. Ja kontrastiväreiksi jämiä raidoittaen tähän tyyliin:

Moi!

Ekaa kertaa mukana jämälankaprojektissa! Eilen vähän jo kattelin ohjeita sillä silmällä ja ainakin haluisin tehdä muutamat kirjanmerkit, vauvan tossuja ja sukkia, ehkä pari huivia... Kattoo nyt, innolla odotan et hyviä ohjeita alkais putkahtelemaan.

Tavoitteita en sen suuremmin asettanut, toivoisin pääseväni eroon ainakin tosta yhdestä jämäloorallisesta, joka pyörii täällä mun tielläni. Siinä tais olla reilu kilo kun niitä lankoja tossa punnitsin. Tosin jälkeen muistin ne muutamat pussit jotka on jemmattu syvälle lankakaapin perälle... No jos oikein innostun niin ehkäpä kaivan nekin esiin.

Niin, ja blogsu löytyy täältä -> miumu
Hauskaa vappua kaikille! :)

Ensikertalainen!

Olen Nzqu, kolmekymppinen kohta kolmevuotiaan Pikkumiehen äiti. Käsityöinto heräsi kummasti odotusaikana, ja siitä asti olen neulonut, virkannut ja väsäillyt kaikenlaista aina vaan kasvavalla innolla. Blogia olen kirjoittanut vasta alle vuoden mutta blogimaailmassa lukijana viihtynyt jo kauan. En ole ennen ottanut osaa minkäänlaisiin nettiprojekteihin, ja tästä lienee hyvä aloittaa. Joitain ideoita ja ohjeita olen jo kirjannut muistiin ja odotan sormet syyhyten toukokuun alkamista. :)
Hei! Mie olen Päivikki ja olen aina innolla mukana kaikissa neulontatempaukissa. Jämälankoja ei nyt hirmuisesti ole, mutta riittävästi kuitenkin muutamaan neuleeseen. Suunnitelmissa on teepannumyssyä ja sukkia. En pääse ihan heti toukokuun alussa niitä neulomaan, sillä olen päättänyt neuloa Sytomyssyni ensin.
Blogini löytyy täältä.
Kivaa jämistelyä kaikille!

Edittiä: En tiedä, mihin tämän nyt ilmoittaisin, mutta tässä on linkki tekniikkaan, jolla saa erilaisista jämäsukkalangoista kätevästi ilman suuria langanpäättelyitä raitasukat.

Riikkis esittäytyy

Moi, olen Riikkis ja ekaa kertaa mukana Jämistelemässä. Kivalta tuntuu, vaikkakaan mitään suuria ideoita eikä mietteitä vielä ole. Mutta kyllä tämä mukaansa tempaa sitten.

Katon (jämä)Kontin tyhjennys

Hiphei! Mukana ollaan. Olen siis Leena, 4 tytön äiti, yhden miehen vaimo, kahden koiran ja kahden kissan yhteishuoltaja. Neulonta ja virkkaus ja eritoten langat ovat kuuluneet intohimoihini suunnilleen vuodesta 2002, jolloin esikoisemme syntyi.

Jämiä on päässyt kertymään pari sisustuslaatikollista ja suurin osa niistä taitaa olla sitä kuuluisaa seiskaveikkaa. Edellisessä jämistelyssä - vai oliko se lankahamsterit 2008? - aloitin vaununpeittoa 6-kulmaisista paloista, mutta projekti jäi kesken ja peitto on yhä liian pieni. En ole vielä päättänyt muuta tavoitetta tälle kuulle kuin jämien vähentämisen. Täytyypä tuumata.

Neulomuksistani ja muusta voi lukea blogistani http://katonkontti.blogspot.com .


Sahrami esittäytyy

Sahrami taas täällä hei. Parantumaton sulovilen ja lankahamsteri. Minulta löytyy jämälankojen jämälankojakin, ja joskus olen mennyt ostamaankin Huutonetistä jämälankoja. Viisi kiloa kerrallaan. No kun halvalla sai, ohohups ja silleen. Mutta on niitä jo kudottukin.

Tavoitteena minulla ei ole saavuttaa uutta maailmanennätystä jämälankojen kuluttamisessa, vaan olen mukana lähinnä seuran vuoksi. Näköjään tällaisiin tempauksiin osallistuminen hillitsee langanostoani, niin sehän on aina kotiinpäin.

Blogini on Sahraminsolmut, jota päivittelen silloin kun päivittelen. Siellä on enimmäkseen elämänsolmuja, mutta käsityöasiaakin välillä vahingossa.

Tervehdys!

Tulin mukaan tähän projektiin jotta saisin lankavaraston siivottua. Kun on jossain oikeasti - tai ehkä virtuaalisesti - osallisena niin toivottavasti jämiäkin kuluu enemmän. Aloitin oman neuleblogin ihan vasta, kaipa sitä sisältöä sinnekin tässä tämän projektin myötä karttuu.

Langanjämät koostuvat hyvin erilaisista langoista, suurimmat kerät ovat seiskaveikkaa ja nallea, mutta mukana on jännittäviä tunnistamatomia keriä. Tarkoituksena olisi tehdä nukenpeittoja ja kokeiluprojektina toivottavasti vähätuhoisia palloja "herkälle" kaksivuotiaalle... Saa nähdä mitä tässä keksii, mukavaa olla mukana :)

Emmanuelle esittäytyy.

Olen parikymppinen opiskelija, joka on intohimoinen käsityöharrastaja jo lapsesta asti(virkkasin silloin barbeille vaatteita). Kerkisin pitää yli vuoden muotiblogia ennen kuin neulominen vei mennessään ja perustin uuden blogin This is my knitting vuoden alussa. Kyseessä on siis neuleblogi, mutta tuntuu, että kesäisin se tulee olemaan enemmän ompelublogi.

Olen tehnyt jo suunnitelmat jämälankakerien varalle. Etsin kaapista kaikki vajaat seiskaveikat ja niistä tulee virkattu palapeitto. Punnitsinkin jo kerät ja etsin virkkausblokkimallit. Kohta saa aloittaa.:)

Marelo esittäytyy

Olen vähän alle 35 vuotias kantahämäläinen tyttönen, jolla varmaankin löytyy lankoja joita tuhota. Eli mukana olen minäkin. Katsotaan kuinka paljon saan aikaiseksi tässä toukokuun aikana.

TiiQ esittäytyy

Olen yli 3-kymppinen intohimoinen käsityönharrastaja, jonka tuotoksiin voi tutustua Käsistä karannut -blogissa. Rakastan kierrätystä ja kaikenlaisia jämiä, joten valtavia määriä jämälankoja minulle ei yleensä pääse kertymään. Siispä toukokuun tavoitteet ovat pienimuotoisia, mutta sitäkin täsmällisempiä: määrän sijasta ajattelin panostaa laatuun.

Lupasin ommella jotakin Jämäblogiin palkinnoksi, toistaiseksi käsistä on tätä tarkoitusta varten karannut kaksi Buttercup Bagia, joista kuvassa ensimmäinen versio:


Jämäilyn hengessä kassit on ommeltu kaapista löytyvistä materiaaleista ja alkuperäistä mallia hieman soveltaen. Lisäksi palkinnoksi (joko yhdistettäväksi toiseen kassiin tai omaksi pieneksi palkinnokseen) ompelin tarvikepussukan samoista kankaista. Puputsi-blogiemo saa päättää, mihin palkintokategoriaan nämä ompelukset menevät.

Moi!

Villaviidakko ilmoittautuu mukaan, ensimmäistä kertaa! Jämäkeriä löytyy lankalaatikoista satamäärin :D Ensisijainen tavoite on saada puuvilla- ja bambukeräsiä käytettyä tyttären kevät- ja kesäasusteisiin! Ja itsellekin jotain pientä kivaa... (ja neuleblogini löytyy siis täältä!)

Minäkin mukana

Hip Hei!

Minäkin mukana, saas nähä kuinka vähän saan aikaiseksi, hidas kun olen :)

Mutta pääasia että olen mukana.

Tervehdys

Täällä jo kovasti odotellaan toukokuuta. Jämälankalaatikko on kaivettu esiin ja mielessä on mahdollisesti jotain pinwheelin kaltaista kummitytölle sekä virkattuja pikkuhahmoja.

Tämä projekti kyllä tulee ihanaksi vastapainoksi gradun kanssa painiskeltujen kuukausien jälkeen, vaikka sekin työ jatkuu edelleen...

Hauskaa vappua! :)
Tiinatuuli

Kiitos kutsusta

Kiitos kutsusta, täällä odottelen jo malttamattomana aloitusta. Jämälangat on lähinnä Nallea ja 7 veljestä sekä sukkalankoja, joten eiköhän niistä synny ainakin... ööö... sukkia...

Mukavaa olla mukana

Olen neulonut villasukkia pääasiassa seiskaveljestä ja niistä on jäänyt pieniä langannykeröitä. Näistäpä suunnittelen jotain. Saapas sitten nähdä mitä syntyy...

Mielenkiintoista, ensimmäinen ns. yhteisprojektini. Mukavaa, kun on aika ja takaraja. Muuten kaikki saattaa vierähtää tyyliin; Teen sit ens vuonna....

Neulovanelli ilmoittautuu

Kiitos kutsusta! Imoittaudun näin lyhyesti, kuin pieni lankakerä. Odotan ilolla tämän leikin lähtölaskentaa ja toivotan kaikille Hauskaa Vappua!
Hei kaikille! Minä häärään täällä 20-30-vuotisten ohuiden Pirkka-lankojen parissa. Niitä on kertynyt koneneulontakaudeltani. Osa oli mukana vesivahingossa, jonka jälkeen ne on pesty ja kuivatettu. Yleissävy aika tumma ja harmaa, joitakin kirkkaitakin sävyjä onneksi. Olen ajatellut tuhota osan langoista virkkaamalla. Etsin parhaillaan jotain sopivaa länttysen mallia. En tiedä mikä on lopputulos, mutta katsotaan mitä saan aikaiseksi. Elämä on arvoituksia täynnä. Mukavaa olla mukana tässä!

Esittely

Minulla on tarkoituksena tuhota sukka-ja huivilankajämiä, joita on kertynyt taas varmasti muutaman kilon verran. En kyllä siis aio useita kiloja lankoja neuloa, mutta jos edes pienen loven saisi noihin jämälankakasoihin aikaiseksi. Aloitin lankahamsterikuussa jämälankapeiton virkkaamisen, siitä on nyt 3/4 paloista virkattuna, ja niitä on tarkoitus tehdä edelleen toukokuussa, jos tuo peittokin sitten vaikka valmistuisi. Terveisin, Saga.
Kutsu tuli, ja innoissani täällä selaan kaikkea mahdollista. Ihan ei ole suunnitelmat valmiit, mutta läppäri ainakin saa uuden puseron.

Onko VHS-nauha jämää? Jos ottaa nauhoittamattomia loppuja?

Tuesday, April 27, 2010

Näkyyhän tämä

Minä sain kutsun ja nyt olen tässä. MysteryKnitter siis. Saa nähdä, miten noiden lankojen kanssa käy,niitä kun on enemmän ja vähemmän kertynyt.

Toukokuu lähestyy

Ensimmäiset leskenlehdet ja sinivuokot on bongattu, kevät on siis täällä! Pian on myös toukokuu ja armoton jämälankojen tuhoaminen alkaa. Kutsut on lähetetty tänään. Jos sinulle ei ole tullut kutsua sähköpostitse, tarkista ensin roskapostikansiosi. Jos kutsua ei löydy sieltäkään, ota yhteyttä ja keksitään, missä vika piilee.

Nämä pari päivää ennen toukokuuta voi käyttää siihen, että esittelette itsenne ja mahdolliset jämätyösuunnitelmanne. Kannattaa myös kaivaa jämälangat esille jo etukäteen ja hieman tutkailla, mitä ihanaa niistä syntyisi. Toivon myös kovasti, että tänne koottaisiin kaikkia mahdollisia linkkejä jämälankoihin liittyen.

Palkintojen saralta myös hyviä uutisia: Marelo on luvannut lahjoittaa lahjakortin k-citymarkettiin. Tämä palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken palkintojenjaon yhteydessä.

Hieman ohjeita tunnisteiden käytöstä:
- Lisätkää kaikkiin postauksiinne tunnisteeksi "2010", jotta tämän vuoden ja edelliskerran postaukset voi erotella helposti.
- Jos laitat tunnisteeksi oman nimimerkkisi, löydät omat postauksesi kätevästi.
- Jos haluat jakaa linkkivinkkejä muiden jämistelijöiden kanssa, laita postauksesi tunnisteeksi "linkkivinkki".

Wednesday, April 7, 2010

Jämälankojen tuhoamisprojektin paluu!

Koska innostuneita osallistujia on niin paljon, päätin järjestää jämälankojen tuhoamisprojektin uudelleen. Tällä kertaa jämälankavaraston tuhoamisen ajankohta on toukokuu 2010. Projektissa kilpaillaan kolmessa eri kategoriassa: suurin jämälangankulutus, kaunein jämälankatyö ja käytännöllisin jämälankatyö.

Säännöt:

  1. Tarkoituksena on kuluttaa toukokuun 2010 aikana mahdollisimman paljon jämälankoja mahdollisimman laadukkaasti. Jämälankakeräksi lasketaan vajaa kerä, josta on osa jo käytetty johonkin. Poikkeusta tähän sääntöön voi anoa erikseen, mikäli esimerkiksi paitaa varten ostetuista langoista on jäänyt 1,5 kerää. Poikkeuslupa-anomukset käsitellään tapauskohtaisesti. Eniten jämälankaa käyttänyt palkitaan. Jämälankoja voi kuluttaa neulomalla tai virkkaamalla. Muilla tekniikoilla kuin virkkaamalla ja neulomalla toteutettuja töitä ei lasketa mukaan grammakulutuskilpailuun. Niillä voi kuitenkin osallistua kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestyskilpailuun.
  2. Yritetään keksiä jämälangoille järkevää käyttöä ja kerätään ohjeita sekä muita ideoita. Kesäkuun alussa kanssakilpailijat saavat äänestää parhaimmat ideat kauneuden ja käytännöllisyyden saralta ja parhaimmat palkitaan. (Ilmoittautumisohjeet näihin kategorioihin tulevat myöhemmin.)
  3. Kaikki valmistuneet työt blogataan tähän blogiin. Blogiin kerätään myös kaikkia jämälankoihin liittyviä linkkivinkkejä.
  4. Pidätän diktaattorin oikeudet eli teen itse viime kädessä päätökset ristiriitatilanteissa.

Jos haluat mukaan, lähetä sähköpostia: puputsi at mbnet piste fi. Lähetän kutsun tähän tai alablogeihin, riippuen siitä, kuinka paljon jäseniä tulee. Ilmoita sähköpostissa myös, jos olet kiinnostunut toimimaan apuemäntänä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 27.4., jonka jälkeen lähetän kutsut blogiin.

Palkintoja ovat luvanneet lahjoittaa:
- Käsistä karannut -blogin TiiQ on luvannut lahjoittaa palkinnoksi jämälankaprojektin hengessä jotakin itseommeltua. Se, mihin kategoriaan palkinto tulee, selviää myöhemmin.
- Puputsin puoti on luvannut lahjoittaa palkinnoksi 10 euron lahjakortin. Se, mihin kategoriaan palkinto tulee, selviää myöhemmin.
- Lai-la-lai Yarnz on luvannut lahjoittaa jotain kivaa palkinnoksi. Palkintokategoria selviää myöhemmin.
- Markkalanka on luvannut lahjoittaa jotain pientä kivaa palkinnoksi. Se, miten tämän palkinnon voi voittaa, selviää myöhemmin.

Ilmoita minulle, jos haluat lahjoittaa palkintoja jaettavaksi jämistelijöiden kesken. Huomio pienyrittäjät, lähes ilmaista mainostilaa jaossa! ;)


Thursday, April 1, 2010

Uutta jämälankaprojektia?

Olen saanut muutaman kyselyn siitä, järjestetäänkö jämälankaprojektia uudelleen. Ihan kiinnostuksen vuoksi peräänkuulutankin täällä kiinnostuneita. Muutaman osallistujan takia en jaksa järjestää projektia uudelleen, mutta jos kanssaneulojat ovat innokkaita osallistumaan, niin tokihan sellainen projekti tempaistaan pystyyn! :) Jos siis olet kiinnostunut osallistumaan jämälankaprojektiin tänä vuonna (ajankohdasta ei vielä tietoa, toiveita saa esittää), jätä kommenttia. Kerro myös, jos olet kiinnostunut mahdollisesta apuemännöinnistä.

Tämä ei ole vielä ilmottautuminen! Jos kiinnostuneita on tarpeeksi, laitan erikseen ilmoittautumispostauksen osallistumisohjeineen.

Kertauksena:
Jämälankaprojektin tarkoituksena on kuluttaa kuukauden aikana mahdollisimman paljon jämälankoja. Jämälankakeräksi lasketaan vajaa kerä, josta on siis osa jo käytetty johonkin. Samalla yritetään keksiä jämälangoille monipuolista käyttöä ja kerätään ohjeita sekä muita ideoita. Projektin lopussa kanssakilpailijat saavat äänestää parhaimmat ideat kauneuden ja käytännöllisyyden saralta ja eniten ääniä saaneet palkitaan.

Edit. 2.4.2010: Esittäkää mieluusti myös toiveita ajankohdasta!